Vragen

 

Q

cialis online Welke stoffen kan ik verven?

A

Katoen, linnen en viscose kunnen worden geverfd. Op mengingen met polyester wordt een lichter kleurresultaat verkregen. Nylon en andere synthetische stoffen kunnen niet worden geverfd. Wol en zijde kunnen alleen met Dylon handwas verf geverfd worden.

 

Q

Kun je bleekwatervlekken oververven?

A

Gezien dat de vezel is beschadigd, is het niet mogelijk door het verven de bleekwatervlekken te bedekken. Ze blijven altijd zichtbaar.

 

Q

Kan ik stoffen wit verven?

A

Het is niet mogelijk stoffen wit te verven.

 

Q

Kan ik spijkerstof verven?

A

Dylon Kleurvaste verf of Dylon Wash & Dye verf zijn zeer geschikt voor het verven van spijkerstof. Op de spijkerstof wordt lichter kleurresultaat verkregen. Door het verven zal de spijkerstof haar licht donkerder contrast verliezen.

 

Q

Kan ik vaal geworden artikelen verven?

A

Ja, het is mogelijk. Gebruik eerst Dylon Pre-Dye Ontkleurder. Verwijdert kleur uit niet kleurvaste geverfde artikelen en zorgt ervoor dat de stof een egale kleur krijgt.

 

Q

Kan ik verven in magnetron gebruiken?

A

Ja, Dylon handwas textielverf is er zeer geschikt voor. Verven in magnetron is ideaal voor het aanbrengen van patronen op de stof. Voor het egale resultaat is het verven in magnetron niet geschikt.

 

Q

Waarom moet ik zout gebruiken?

A

U moet zout met alle Dylon textielverven gebruiken behalve Dylon Wash & Dye (zout is al verwerkt in het product). Het opent de poriën van de stof en laat de kleurstof toe om te worden geabsorbeerd.

 

Q

Is het verven in de wasmachine niet schadelijk voor verdere wasbeurten?

A

Nee, het is niet schadelijk. Volg nauwkeurig de instructies die op het verpakking staan.

 

Q

Is het verven in de machine niet schadelijk voor de machine?

A

Nee, het is niet schadelijk. Volg nauwkeurig de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking staan. Voordat u uw kledingstuk gaat verven, adviseren we u het eerst te wegen. Door het wegen kunt u bepalen hoeveel verpakkingen verf u nodig zult hebben. Met behulp van tabel onderin, kun u zien hoeveel verschillende kledingstukken wegen.

 

 

 

Naar Boven

 

Gewichten tabel

Alvorens te verven, zouden we adviseren om een artikel dat u wilt verven eerst te wegen om te bepalen hoeveel doosjes verf u exact nodig heeft.

Kledingstuk Gewicht (gr)
Spijkerbroek 600g
2 Shirts 500g
Handdoek 600g
Lakens 600g
Dubbel dekbedset 1200g
Gordijnen 2kg

Naar Boven

 

Kleuren mengen

De kleurstoffen zullen met de originele kleur van uw stof mengen als u de regels van de kleur mengelingen toepast:

  • Rood+ Blauw= Paars
  • Blauw + Geel= Groen
  • Rood+ Geel= Oranje

U kunt ook eerst DYLON Pre-Dye Ontkleurder gebruiken. Maakt stoffen d.m.v. ontkleuren geschikt om te verven. Verwijdert kleur uit niet kleurvaste geverfde artikelen tot een neutrale basis.

Naar Boven