Herfstvernieuwing: machinewas verf en de kleuren van dit seizoen

  • De kleuren van de lente worden vervangen door aardse, organische groentinten, rood, blauw, roze en neutrale kleuren
  • Combineer comfort en stijl door jouw kleding en stoffen te verven in de warme tinten van de herfst
  • Voeg een verrassend tikje rood of zilver toe – voor een spannende look voor dit seizoen

Naarmate het weer afkoelt, worden onze stoffen een verlengstuk van de dingen naar die we verlangen – comfort, gezelligheid, warmte en stijl. De flirterige kleuren van de lente worden vervangen door aardse, organische tinten die aan de warmte van thuis doen denken. Hier vind je alles over de kleuren van dit seizoen en hoe je ze kunt bereiken met textielverf…

Hou van marineblauw!

Maakt slank, is geraffineerd en warm, marineblauw vertegenwoordigt alles wat een herfstkleur nodig heeft. Dit seizoen kun je marinejurken met lange mouwen, midi-rokjes en nauwsluitende turtle-neck-truien verwachten en worden gecombineerd met felle blauwtonen, donkeroranje en warme roze tinten.

Hoe je deze look creëert: verf je witte shirts en truien met Navy Blue machinewas verf van DYLON en draag ​​ze daarna met een broek in aardekleur, leren rokken en grote, nauwsluitende jassen.

Neutraal grijs

Zacht en vriendelijk voor alle teint – grijs is een klassieke herfstkleur. Omdat het gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere tinten, kan je met deze kleur experimenteren. Coole looks van dit seizoen zullen volumineuze grijze tops combineren met blauwe, rode, groene, roze en zilveren details en accessoires.

Hoe je deze look creëert: Geef witte tops, jurken of broeken een grijze make-over met DYLON Smoke Grey machinewas verf en accentueer ze met een  sjaal in Tulip Red.

Rood, rood en nog eens rood

Gedurfd, stralend en in perfecte samenhang met de vallende bladeren, is rood de beste manier om warmte in je wereld te brengen als het koud is. Wees niet verlegen – rood op rood is in dit seizoen.

Hoe je deze look creëert: witte blazers en spijkerjassen, lichtgekleurde maxi-rokken en witte truien zijn de voornaamste kandidaten voor deze opwindende stijl. Verf ze met DYLON Tulip Red machinewas verf en combineer zoveel tinten rood als je gevoel voor mode toelaat.

Aardse Groentinten

Als de laatste tekenen van de lente verdwijnen, nemen diepe quetzal-, martini-olijf- en smaragdgroene tinten het over van de pastelkleuren. Deze kalmerende tinten, die doen denken aan wouden en bossen, manifesteren zich in tweedelige pakken, op maat gemaakte sigarettenbroeken en business shirts met kraag.

Hoe je deze look creëert: concentreer je op een klein accessoire, zoals een sjaal of shirt, en verfdez van pastelgroen of wit naar Emerald Green van DYLON. Combineer ze met een marinebroek en een vleugje roze voor een fantastisch herfstensemble.

Pretty in pink

In plaats van te verdwijnen wanneer het weer koud wordt, verandert roze in zijn warmere, zachtere tinten om een ​​gevoel van luxe te geven aan je herfstlooks. Wijde roze blouses, bonten roze kragen en extra grote jassen zien er geweldig uit tussen de vallende bladeren.

Hoe je de look creëert: breng warmte in een wit business shirt met DYLON Peony Pink machinewas verf en maak het geheel af met een wijde grijze broek, een grote rode jas en zilveren laarzen.

Warme nude tinten.... En zilver

Zoals altijd veroveren warme neutrale kleuren dit seizoen, maar dit keer samen met een onconventionele kleur. Zilver is in, dus verwacht dat crèmekleuren worden geaccentueerd met zilveren accessoires zoals riemen, handtassen en laarzen.

Hoe je deze look creëert: gebruik DYLON Intense Black machinewas verf om je vale zwarte jeans te doen herleven en combineer ze met een oversized beige trui en zilveren peep-toe laarzen.

Inspiratie voor thuis

Voeg deze schitterende herfstkleuren toe aan je inrichting door je kussens, gordijnen, beddengoed en ander woontextiel in verschillende complementaire kleuren te verven. Neem de tinten van je herfstoutfits en verwelkom het seizoen – en alle warmte, comfort en gezelligheid die het met zich meebrengt – met rood, roze, marineblauw en zilver.

Gerelateerde artikelen
  • De DYLON Story: waar kleur en mode samenkomen

    Van een kleine garage in Londen tot de dominante kracht op het gebied van textielverf, kleur en mode – DYLON heeft een nogal wilde rit achter de rug. Lees verder om alles te ervaren over DYLONs fascinerende geschiedenis.

  • Hoe je canvas schoenen verft alsof je het al je hele leven doet

    Wie wil er nou saaie witte gympen of espadrilles, als je schoenen kunt hebben die elke fashionista begeert? Ontdek hier hoe je jouw schoenen met een beetje verf en jouw wasmachine een trendy nieuw uiterlijk kunt geven.

  • Spijkerstof, katoen, linnen? Welke DYLON verf is de juiste voor jou?