Steel de show: je textielverf gids voor de coolste lente-zomer looks

  • Bekijk hier de coolste looks voor het heetste seizoen van het jaar
  • Mooie pastelkleuren, felle kleuren, korte broeken en denim-ensembles voeren de boventoon deze zomer
  • Ervaar hier in welke verschillende stijlen je jouw garderobe kunt veranderen en verfraaien met machinewas verf

Neem afscheid van je winterkleren – een nieuw seizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe coole lente- en zomergarderobe. Van dromerige pastelkleuren tot gedurfde rode ensembles, coole denimlooks en compleet nieuwe shorts, hier zijn de coolste trends van dit seizoen en hoe je ze kunt creëren met machinewas textielverf...

Dromerige pastelkleuren

Bloeiende bomen en bloemen, kersenbloesems, ijsjes – de lente en zomer staan ​​in het teken van prachtige, subtiele en verfrissende kleuren. De beste manier om je voor te bereiden op dit hete seizoen, is om je te kleden in elegante mintkleurige jurkjes, sexy perzikkleurige shorts en vrouwelijke lila tops – laat mooie pastels je garderobe beheersen.

Hoe je deze look kunt creëren: Geef je witte tops of blazers een frisse lente-look door ze te verven met DYLON Peony Pink machinewas verf. Combineer ze met pastelkleurige accessoires zoals mintkleurige pumps, een lila handtas en lichtgele sieraden om zo een compleet nieuw voorjaarsensemble te creëren.

Dubbel-denim op maat gemaakt

Denim gaat deze lente en zomer beheersen! Alle trendsetters houden van dit warme weer en experimenteren met designs, speciaal ontworpen looks en denim-op-denim. Denk aan retro denimrokken met knopen aan de voorkant in combinatie met oversized jeansjassen, afgeknipte denim shorts met luchtige pastelblousjes en jeans met hoge taille en losse, korte tops. Wees gewoon lekker speels en onspannen.

Hoe je deze look kunt krijgen: verzamel al je denim-favorieten en laat hun kleur herleven met Navy Blue en Jeans Blue machinewas verf van DYLON. Je kan ook je witte spijkerbroek Tulp Red verven om zo jouw garderobe een nieuwe, warme zomertint te geven.

Cool en licht

De zomer is niet het moment om donker, verlegen en ingetogen te zijn. Au contraire, het is hét seizoen om net zo enthousiast, brutaal en vrolijk te zijn als de wereld om je heen. Gedurfde kleuren en combinaties zijn in en is precies wat je garderobe nodig heeft. Denk aan opvallende roze en rode kleurvlakken, oranje pakken en blauwe jurken met gewaagde accessoires, zoals gele riemen en groene jasjes. Het onconventionele is trendy op dit moment!

Hoe je de aandacht kunt trekken: graaf al je onschuldige witte tops, broeken, rokken en jurken uit en geef ze een kleurrijke behandeling. DYLON Tulip Red knalt, terwijl Ocean Blue de ideale vriend is voor trendy ensembles.

Rock je kokerrok

Van zakelijk tot sociaal, de kokerrok is terug om je geweldige figuur te accentueren – vooral deze zomer met een speelse knipoog. De look van dit seizoen bestaat uit het combineren van rokken met een nauwsluitende pasvorm met licht gebloemde blouses, stijve, gestructureerde crop-tops en werkoverhemden met grote (of geen) schouders.

Get the look: geef je zwarte kokerrok een vleugje DYLON Intense Black machinewas verf en experimenteer vervolgens met textuur en volume om je rok een frisse en modieuze touch te geven.

Wie houdt er nou niet van kórte korte broeken?

Ze maken je benen langer, zorgen ervoor dat je er sensationeel uitziet en zijn precies wat je nodig hebt voor dit hete lente- en zomerweer. Van casual denim tot hoog uitgesneden en tulpvormig – korte broeken zijn de must-haves voor deze warme dagen. In combinatie met luchtige hempjes, buikvrije topjes of pastelkleurige T-shirts zijn ze de beste lente en zomer metgezel.

Hoe je deze look kunt creëren: gewoon plezier hebben en je lichte denim shorts met een speelse kleur zoals DYLON Dusty/Deep Violet, Peony Pink of Tulip Red behandelen – combineer je shorts met een lichte top en laat de zomer zien wie er de baas is.

Gerelateerde producten
  • De DYLON Story: waar kleur en mode samenkomen

    Van een kleine garage in Londen tot de dominante kracht op het gebied van textielverf, kleur en mode – DYLON heeft een nogal wilde rit achter de rug. Lees verder om alles te ervaren over DYLONs fascinerende geschiedenis.

  • Hoe je canvas schoenen verft alsof je het al je hele leven doet

    Wie wil er nou saaie witte gympen of espadrilles, als je schoenen kunt hebben die elke fashionista begeert? Ontdek hier hoe je jouw schoenen met een beetje verf en jouw wasmachine een trendy nieuw uiterlijk kunt geven.

  • Spijkerstof, katoen, linnen? Welke DYLON verf is de juiste voor jou?